Nicolae Timofti, rață mută sau Președinte?

nicolae-timofti-chisinaul-va-fi-mai-frumos-decat-azi-9875De ceva timp, mai multe forțe politice și politicieni se întrec în ai aduce elogii lui Nicolae Timofti. Acum jumate de an, Platforma DA și Renato Usatîi cereau insistent demisia lui Timofti. Îl numeau „rață mută”. Protestau la Reședința de Stat. De cînd însă Timofti a devenit cea mai importantă figură politică și trebuie să numească candidatul pentru funcția de Prim-ministru, brusc a devenit pentru țopiști un adevărat Președinte de țară.

Surprinzător sau nu, dar peste noapte și-a schimbat părerea despre Președinte și Renato Usatîi. Nu m-aș mira dacă Renato va merge din nou la Condrița, de data aceasta însoțit de țopiști, ca să cînte la karaoke „Timofti молодец”.

Eu nu știu ce simte și ce crede acum Președintele. Dar îmi închipui că nu mai poți să vrei nimic de la viață, cînd după ce un Renato-Karaoke te unge cu rahat, îți toarnă zoi în cap, începe să te laude. Vis împlinit, ce mai.

Sau, Președintele Nicolae Timofti, trebuie acum să demonstreze tuturor că nu se lasă măgulit de reportajele frumoase ale țopiștilor sau de cîntecele lui Renato-Karaoke, și să numească un candidat pentru funcția de Prim-ministru, care ar putea asigura stabilitatea în următorii 3 ani și ar face ordine în țară. Inclusiv la Bălți. Unde Renato chipurile este Primarul orașului.

Anunțuri

Un comentariu

  1. Eu cred ca acest presedinte de tara pe care il avem la ziua de azi mai poate sa-si revina la realitate. Trebuie sa inteleaga ca el e presedintele poporului votat de parlament, nu aparatorul intereselor triumviratului Sturza-Topa-Filat, toti trei mostenitorii politici a lui Petru Lucinschi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s