Dodon, Năstase, Usatîi vs Plahotniuc & Nuland

Președintele Partidului Platforma DA, care încă se află în vizită la nașul său fugar, Victor Țopa, a făcut recent o postare pe facebook. Un photoshop jalnic, al unui pașaport rusesc expirat în 2010, care chipurile ar aparține lui Plahotniuc. Naivul din mine credea că Plahotniuc are demult timp toate pașapoartele din lume, dar el na, n-are nici măcar pașaportul rusesc.

Expirat și fals, pentru mulți care-s zombați de televiziunea Țopilor, nu contează. Ei au crezul lor că cel mai mare rău din lume e Plahotniuc. Și la fel nu contează pentru o bună parte din ei că Plahotniuc a fost în SUA și s-a întreținut cu Victoria Nuland și multe alte personalități importante care pot și vor ajuta Republica Moldova. Exact așa cum i-au promis lui Plahotniuc: Continuați în acest mod și noi vă vom susține.

Că Plahotniuc e susținut de americani, nu știu dacă pentru cineva reprezintă o noutate. Care are cel puțin un pic de logică, și-a dat seama doar privind televiziunile lui Vladimir Putin. Coincidențe nu există, mai ales în politică.

Așa că vă las pe voi să vă gîndiți, de ce propaganda rusă dă de pămînt cu Plahotniuc și în același timp îi fac eroi naționali pe Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s