Jurnal TV închide emisiunile culinare și acuză presiune politică. Propaganda continuă!

555234_420596321355605_491521284_n
Știrea despre faptul că Jurnal TV pleacă din SkyTower la Petricani m-a lăsat rece. Degeaba fac panică și acuză de presiune politiceă angajații lui Țopa. În zadar trimit mesaje de susținere tot felul de Angele și Natașe, pentru că nu se va schimba mare lucru. Doar voi ați citit atent declarația trustului propagandistic, nu?

Dacă nu, vă zic eu. Jurnal TV a anunțat că emisiuni culinare, generaliste, precum „Veranda”, se închid, pe când emisiunile de propagandă, cum ar fi „Mai pe scurt” sau „Cabinetul din umbră”, vor manipula în continuare. Ori anume pentru asta și finanțează Victor Țopa Jurnal TV, pentru propagandă, nu pentru promovarea rețetelor culinare.

Alta e că Jurnal TV chiar are datorii către cei de la care închiriază spațiul. Iar suma pe care ar datora-o ar fi de 2 milioane de lei. Datoria asta nu-i nouă, fiind una continuă, lucru care probabil a deranjat conducerea SkyTower. Unde mai pui prejudiciul de imagine adus companiei de către cei de la Jurnal TV. Ori desele proteste ale pompierilor și locuitorilor orașului Orhei în fața televiziunii lui Țopa prejudiciau grav imaginea centrului de business. În plus, să fim sinceri, organizarea protestelor bat la buzunar. Să zicem că anul trecut finul lui Țopa aducea în PMAN nu 500 000 de oameni cum spuneau la Jurnal TV, dar aproximativ 10 000 de protestari, cum a fost în realitate. Apoi faceți un calcul simplu: 150 lei * 10 000 protestatari = 1 500 000 lei. Iar la suma asta trebuie de adăugat și plata pentru transport, că doar oamenii nu veneau pe jos la Chișinău. Și nu în ultimul rând, salariații de teapa lui Sergiu Cibotari, care păzeau cârnațul din corturile instalate în PMAN.

Mai mult, vorba populară spune că „lupu-și schimbă blana, dar năravul ba”. Așa și în cazul de față. Jurnal TV își schimbă sediul, propaganda continuă.

p.s.
Mi-a plăcut apropoul Unimediei, colegii de propagandă a Jurnalului, precum că proprietarul Centrului de Business – SkyTower, clădirea unde își are sediul Jurnal TV, este și beneficiarul construcției ce se ridică în spatele Ambasadei Franței. Era o bună remarcă, dacă Unimedia amintea că Domnica Manole, „eroina” Nataliei Morari și tot ea cea apărată cu înverșunare de Platforma DA, este judecătoarea care a autorizat construcția clădirilor de lângă Ambasada Franței.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s